Forum na temat desert operations dla członków i dla gości też
Faq forum:
1.Jak rozpoznać admina/moderatora?\Fajak1998
Odp.:Admin jest oznaczony złotym kolorem, a moderator niebieskim obecnie na forum nie ma modów
2.Gdzie się skierować jak nie ma tu odpowiedzi?\Fajak1998
Odp.: Do mnie na pw
3.Czy trzeba się zalogować byt pisać na czacie?\Fajak1998
Odp.:Tak
4.Co zrobić jak jakiś moderator dał mi bana za nic?\Fajak1998
Odp.:No jak na desert oprations czasem się zdarzy przypadkowo dać komuś bana to piszecie do mnie moderator może zostać zdegradowany do normalnego użytkownika lub nagrodzony banem
5.Co jeśli złamię jedną regułę?\Fajak1998
Odp.:Jeśli to twoje 1 wykroczenie dostajesz upomnienie 2 wykroczenie ban a jeśli notorycznie łamałeś reguły to usunięcie konta (10 banów)
6.Co jeśli moderator mi grozi?\Fajak1998
Odp.:Napisz do mnie nagrodzę go banem
7.chcę zostać moderatorem jak nim zostać?\Fajak1998
Odp.:Tylko zaufani ludzie mogą zostać moderatorami. Musisz mnie przekonać, że nie zaszkodzisz forum i będziesz dobrym modem
8.Jak zdobyć punkty reputacji?\Fajak1998
Odp.:Za każde 100 minut poświęcone forum dostaniesz punkt reputacji i oczywiście inni użytkownicy mogą ci dać punkt za coś np.:
-Masz dobry pomysł i mogą ci za to go dać
-Pomożesz komuś mogą ci go dać
9.Co się stanie gdy usunę komentarz administratora?\Fajak1998
Odp.:Dostaniesz bana
10.Do kogo się zgłosić i powiadomić o problemach?
Odp.: Jest forum "błędy" co nie? za wysyłanie do administratorów będzie upomnienie \Fajak1998
Regulamin forum:
1.Nie Spamujemy\Fajak1998
2.Jeśli ktoś robi coś złego na forum powiadomić admina może będzie jakiś plusik jak będziecie pilni? \Fajak1998
3.Nie nabijamy sobie bez sensu postów czymś takim:"ok,dobra,spoko,;pcbsncasljkb, lub nadużywanie !! !!????"\Fajak1998
4.dużo przekleństw jest u mnie zapisanych jako *** czyli jak napiszecie brzydkie słowo pojawi wam się *** Chyba że nie wpisałem do ocenzurowania\Fajak1998
5.Pomagamy w rozwoju sojuszu\Fajak1998
6.Piszcie w pomysłach jak by tu pomóc sojuszowi nagroda:1pkt reputacji\Fajak1998
7.1pomysł dziennie\Fajak1998
8.możesz mieć tylko 1 upomnienie administratorzy i moderatorzy mogą mieć 2 potem bany a więc jakby schemat:\Fajak1998
-1 upomnienie (2 jak admin lub mod)
-ban na 1 dzień
-ban na 2 dni
-ban na 4 dni
-ban na 7 dni
-ban na 2 tyg
-usunięcie konta
(nie lubimy Spamerów i off-topów)
9.Administratorzy jak oceniają twój post(nie zawsze coś napiszą) piszą 2 kolorami:\Fajak1998
-czerwony jak post jest negatywny (-1 reputacji)
-zielony jak post jest pożyteczny (+1 reputacji)
Administratorów to nie dotyczy
10.Nie usuwamy komentarza admina (zgłoszenie przez inną osobę usunięcia komentarza daje jej +1 reputacji)\Fajak1998
11.Szanujemy adminów i modów (Dbają o bezpieczeństwo)\Fajak1998
12.w wątkach piszemy ściśle a nie ogólnie np.: "kilka pomysłów" \Fajak1998
Będę aktualizował\Fajak1998